15/04/2017

G.I.A.

Dear visitors, when in any case you find a picture that is unlawfully copied, please contact peter@inforlife.eu, this picture will then be removed asap.

Let op, wees op je hoede! Er woed een informatie oorlog tegen u en mij!!    

Genuine Information Agency

                                                                                  G.I.A.                                                                                                                                                                        

Genksters, In Actie! De tijd is nu!!

Genksters zijn Gemotiveerd Eerlijk Nauwlettend Komiek Sluw Talentvol Enthousiast Rechtvaardig Sociaal

Jij kan dit ook worden door jezelf te informeren, je eigen onderzoeken te doen, onze rangen te vervoegen, jezelf en anderen te informeren. 

Bij G.I.A. helpen we jou om propaganda te doorzien, jezelf te beschermen tegen Psychologische-Biologische en Chemische oorlogvoering die vandaag de dag jou welzijn bedreigt, jou ziek en afhankelijk houdt en jou verziekt met  legale of illegale exotische en ander high-tech wapens, en destructieve vrije radicalen in onder anderen vaccinatie´s, amalgaam tandvullingen, chemtrails,  GMO, e.a.!         

Censuur, propaganda en desinformatie zijn stealthwapens (stille) oorlogswapens die  tegen ons allen gebruikt worden.                             Levens vitale informatie word voor ons verborgen, waarheid word bedekt met leugens, onze rechten worden krom geplooid, we worden ziek gemaakt en vermoord door onbekwaamheid, onwetendheid en onwil van corrupte politici en medici!!

Vaccinaties kunnen autisme veroorzaken!!! Cannabis geneest 101 ziekten!!! Kanker en lyme zijn in laboratorium gemaakte bio-wapens!!!  Mazelen bestaan niet!!!  Chemtrails zijn exotische wapens!!! GSM´s legale wapens, doe uw onderzoek, ook u zal dit dan ontdekken…

G.I.A. zal U helpen leugens doorzien omdat we allemaal opgelicht en ziek gemaakt worden, onze gezondheid en lichaam of bio-terrein gegijzeld word reeds vanaf de geboorte, door onze eigenaars de (belgische) staat, een handelszaak van leopold de 1ste notabene, geen echt land!?!.

We bewijzen u dat we niet over een eigen wil of keuze beschikken, slaven van de( belgische) staat zijn, uitgebuit, gebruikt worden, niet over onze eigen gezondheid en lichamen (bio-terrein) beschikken, wettelijk verplicht worden te verzieken en zelfs te sterven, door onbekwaamheid, onwetendheid en onwil van corrupte politici en medici!

Bij G.I.A. ontdek je de waarheid over o.a. Geo-engineering  ( weeraanpassing), Chemtrails (Exotische wapens) Amalgaamvullingen,Vaccinaties, GMO´s, vervuild water en voedsel, synthetische medicatie, het dodelijk corrupte cannabisverbod en andere mens destructieve biologische, psychologische en chemische wapens en hun onzichtbare invasie´s van onze mensenrechten en Bio-terreinen!!

Ons doel is jou informeren, vooral over hoe je jezelf tegen de impact van deze gevaren kan beschermen, door bescherming en optimalisatie van jou persoonlijk bio-terrein(lichaam) te helpen verwezenlijken.

Waarheid ontdek jezelf!

Wat is de waarheid? Wat is normaal? Wat is medicatie? Wat is drugs? Is een plant drugs? Van wie is de natuur? Van ons allen, toch? Iedereen heeft er recht op, toch? Van wie is je lichaam? Van jezelf, toch? Je hebt toch zelfbeschikkingsrecht over je lichaam. Wie beslist er over jou lichaam? Wat jij wel of niet mag doen of gebruiken om jezelf te beschermen tegen of te genezen van dodelijke ziekten, jou vaak aangedaan met voorbedachte rade door”hun”, jijzelf, toch? Dat hoop ik althans, het kan wel, maar je moet zelf willen.. Doe je huiswerk, dan weet je wie”hun” zijn… ga op jacht naar de waarheid, de ECHTE.

De waarheid die “wij” kennen, is een tele-visioneel ge-programmeerde, ge-acteerde en gepropageerde waarheid. Onstaan uit jarenlange desinformatie, onderdrukking en uitbuiting, misbruik van vertrouwen, angstpropaganda, conditionering en indoctrinatie van onwaar tot waar verheven feiten. Ontstaan door medewerking en gedoogbeleid van corrupte en laffe overheden die ons als werkvee belast en behandeld. Onze levensenergie steelt en verhandeld, per arbeidsuur, per liter bloed, per orgaan zelfs, dit laatste mogelijk gemaakt door ons in een geraffineerd opt-out donorsysteem ingeschreven te houden tot we ons zelf uitschrijven en zij ons hierover zo weinig mogelijk in lichten. Wist jij dit??? Ik dacht het al…maar… Dit feit toont mij meteen “hun” achterbakse bedoelingen, “hun” gedachten gang, “hun” agenda,”hun” doel… Hou het volk gedesinformeerd (tv, krant=propaganda), onderdrukt(=stress= ziekte!!), dom ze af(scholen) en houd ze blijvend ziek (tandheelkunde, vaccinaties,chemtrails), en behandel ze dan levenslang met dure niet werkende behandelingen. Laat ze je geld opbrengen door hen langzaam te doden met onzichtbare sluipmoordenaars om hen dan genezing te beloven maar hen dan enkel behandeld tot de dood intreed. Het lijkt wel of ze ons als proefkonijn gebruiken om hun chemische middeltjes uit te proberen tot de mogelijkheden op zijn, om dan steeds weer te falen vaak net voor het pensioen moet beginnen uitbetaald te worden. Ziekte is een vette business, jou slechte gezondheid is geld waard voor pharma maffia´s?

Ziekte ontstaat, ze is er niet, en dan ineens wel, ze ligt op de loer,maar is altijd te verdrijven. Ziektes geven symptomen alvorens uit te breken. Zorg dat jij jezelf wapent met alles wat je weten kan om ziektes te voorkomen. Een goed werkend immuunsysteem is beter dan welk medicijn dan ook, het is jouw persoonlijk zelf verdedigings wapen tegen ziekten, infecties en bacteriën. Het voorkomt dat je ziek word en verdiend dus jouw bijzondere aandacht!! Net als andere wapens moet het onderhouden worden om goed te kunnen functioneren, niet uit te vallen, sterk genoeg te zijn en ziektes te voorkomen. Per slot van rekening is voorkomen beter dan genezen, toch?
Ben of voel je je ziek, ken je iemand die zich zich ziek voelt of is, geef dan deze boodschap.
Verander jezelf, je levensstijl, je eetpatroon, je manier van denken, ga op zoek naar de juiste geneesheer maar vooral… Sta er even stil bij of jijzelf ertoe bijdraagdt ziek te worden of te zijn. Elimineer de oorzaak, dan pas kan je lichaam genezen! Doe zelf je onderzoek, geloof niet zomaar alles wat een mens in witte jas jou verteld of iemand die met een diploma zwaait, ga zelf op zoek naar feiten. Bid en vertrouw op God! Alleen Hij kent de echte waarheid en het geheim van genezing, vraag Hem om raad, Hij kent geneesheren! Wij kennen vooral dokters, er zijn goede en er zijn slechte, wees kieskeurig, jij bent de klant.

Vijand nr 1: vrije radicalen.

We gebruiken, bewust en/of onbewust, teveel toxines (vergif) in ons dagelijks leven bvb, roken, medicatie, alcohol, koffie, suiker ( suiker is een cocaïnemimetica !!!), aspartaam(=vergif: in bvb diet cola), fluoride( in bvb tandpasta) chloride (in drinkwater). Kortom, allerhande ons onbekende, maar door anderen bewust geproduceerde en in ons voedsel en vaccins gebruikte giftige additieven waaronder ook Negalese, alsook via de lucht verspreidde toxines en vrije radicalen van geo-engineering en bio-wapens maken ons ziek door ons immuunsysteem te verzwakken en uit te schakelen. Bvb, door chloride in water en fluoride in tandpasta aanwezig op te nemen in je lichaam. Deze valse mineralen hechten zich op de receptoren die de toevoer van jood regelen, deze is noodzakelijk om je schildklier te laten functioneren. Hierbovenop word er heel wat vergif zoals Aluminium,Strontium en Barium onze lichamen in gedwongen via chemtrails, vaccinaties en foutieve, vaak op lange termijn dodelijke, tandheelkundige ingrepen( quick, amalgaam, cobalt) die net hetzelfde doen. Ze blokkeren de toevoer van noodzakelijke mineralen en natuurlijke metalen door je lichaam voor de gek houden en het gif als zijnde goed op te nemen, je immuunsysteem uitschakelen door het voor de gek te houden, je te vergiftigen dus.

Als je afweersysteem of immuunsysteem uitgeschakeld is ben je een vogel voor de kat. Een vis aan het lijntje. Een smurf voor Asraël, de kat van Gargamel. Als je onoplettend bent, trap je in een val. De Pharmakeia val, dan ben je patiënt voor het leven en is de medicinale behandeling van jou ziekte hun inkomstenverzekering. Jou ziekte genezen zou geld weggeven zijn…
Laat je immuunsysteenm niet in de steek, onderhoud het, het is jou AFWEER systeem!!! In een gezond lichaam kan een ziekte, bacterie of kanker niet gedijen, laat staan overleven. God heeft ons van een hightech zelfgenezend lichaam voorzien, een lichaam dat zichzelf geneest inderdaad! Als je je lichaam in de juiste conditie brengt, bvb je zuurtegraad of ph balanceert, vitamines en mineralen etc…aanvuld door juiste voeding tot je te nemen en te zorgen dat je stress en toxines zoveel mogelijk ontwijkt.
Met regelmatig ontgiften en relaxen, (ook je geest relaxen, stress zit ook in het hoofd en je mag vooral niet lopen kankeren over wat dan ook), op zoek gaat naar de waarheid en de informatie die je in deze infobrochure zal vinden gebruikt zal je je al een stuk gezonder gaan voelen, gedragen en worden. Gezonde geinformeerde vrienden, dat is mijn doel. Doe jij mee?

 

    G.I.A.     

  InFormation4Life